Dan odprtih vrat Rotary kluba Domžale

Rotary klub Domžale, ki deluje v okviru distrikta 1912 Slovenija in svetovnega združenja Rotary International, v okviru svoje humanitarne dejavnosti posebno pozornost namenja otrokom, ki prebivajo kot rejenci pri rejniških družinah na območju občin Upravne enote Domžale. Ta prostor je namreč že dolga leta znan po velikem številu rejniških družin, ki prevzamejo skrb za otroke, ki zaradi različnih razlogov ne morejo živeti pri svojih starših.

V okviru tega že enaindvajset zaporednih let na prireditvi “Miklavževanje” poskušamo tem otrokom pričarati vsaj malo prazničnega pridiha in potom Miklavža skromno obdariti otroke iz rejniških družin. Letošnje leto pa smo si zadali, da bomo poleg izpeljave Miklavževega večera zbrali sredstva tudi za tridnevni tabor, na katerega bi popeljali celotne rejniške družine, jih s tem vsaj malo razbremenili, jih še dodatno povezali in jim pokazali, kako zelo pomembno je njihovo delo.

Ker se želimo predstaviti širši javnosti, prirejamo DAN ODPRTIH VRAT. Vsi, ki vas naše delovanje zanima, ki imate tovrstne ideje in bi jih želeli deliti z nami, ste dobrodošli.

Dan odprtih vrat bo v četrtek, 15. oktobra 2020, s pričetkom ob 19.30 uri na sedežu našega kluba, to je v Restavraciji Park na Kopališki cesti 3 v Domžalah.

Za dodatne informacije in vaše prijave na dogodek ste dobrodošli na telefonski številki 041 697 462 ali na e-naslovu martina.orazem@gmail.com.

Iskreno dobrodošli!

Rotary club Domžale

 

Tagi