Čarobni dan prestavljen

Čarobni dan, ki bi moral biti to nedeljo, 18. januarja 2015, v Kranjski Gori, organizatorji zaradi slabe vremenske napovedi (dež/sneg), ki ne bo naklonjeno smučanju, deskanju in ostalim zimskim vragolijam, prestavljajo na nedeljo, 25. januar 2015.

Zimski Čarobni dan v Kranjski Gori, ki vsako leto privabi številne družine, so si organizatorji iz Zavoda Zaupanje zamislili v kičasto snežnem/sončnem vremenu. Ker je vremenska napoved vse prej kot primerna za zimske vragolije, Čarobni dan prestavljajo za dober teden dni.

Prav tako bo šola smučanja in deskanja tudi izvedena na dan, ko bo vreme primerno, da Čarobni dan zaživi v vsej svoji čarobnosti (25. januar 2015).

»Žičnice Kranjska Gora so prijazno odobrile možnost, da kdor ima prijavni kupon Čarobnega dne, lahko ugodnosti kupona izkoristi 18. januarja 2015 in 25. januarja 2015, ter za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina obe nedelji«, pravijo organizatorji in dodajajo: »Se vidimo v nedeljo, 25. januarja 2015!«

Kaj so Čarobni dnevi?
Čarobni dnevi, ki potekajo nekajkrat letno na različnih lokacijah, so postali že tradicionalno čarobno doživetje za vso družino. Hkrati je to aktivno preživljanje prostih dni, radovedno odkrivanje slovenskih kotičkov, odlična zabava za vso družino. Organizatorji pa vedno pripravijo bogate športne aktivnosti za otroke ter poskrbijo dobrodelne aktivnosti za socialne ogrožene otroke, animacije, ki presenečajo s svojo kreativnostjo. Skratka nepozabna dogodivščina!

V letošnje letu bodo čarobni dnevi potekali na naslednjih lokacijah v sledečih terminih: Kranjska Gora (25. januar 2015), Zagreb, Park Maksimir&ZOO (19. april 2015), Bled (24. maj 2015) in Arboretum Volčji Potok (30. avgust 2015).

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Zavod Zaupanje
Tagi