Čarobni dan bo Arboretum Volčji Potok ponovno odel v tančico čarobnosti in zabave

V Arboretumu Volčji Potok se bo v nedeljo, 30. avgusta 2015, od 10. ure dalje, odvijal Čarobni dan. Dogodek, ki je namenjen vsej družini, bo tudi letos bo odet v tančico čarobnosti in zabave. Za ceno ene odrasle vstopnice bo tudi tokrat v oazo cvetja lahko vstopila vsa družina.

Po Arboretumu Volčji Potok se bo zadnjo avgustovsko nedeljo zopet razlegal otroški smeh. V čarobnih deželah se namreč obeta barvito dogajanje za vso družino. Ustvarjalne rokice bodo imele veliko dela v ustvarjalnih delavnicah, športne navdušence čakajo izzivi v okviru gibalnih uric, spretni z glasilkami in nogicami pa se bodo lahko preizkusili na glasbenih in plesnih delavnicah.

Lepota parka bo ujeta v čarovnijo glasbe, ki bo na obraze obiskovalcev risala nasmehe. Tokrat bodo z magijo melodije občinstvo zabavali: Nuša Derenda, Trkaj, Omar Naber, Rock'n'Band, Kataya, Alex Volasko, Regina, Eva Černe, Šrangarji, Špela Grošelj, Miha Debevec, Tomaž Rožanec, Žana, Eva Boto in Alenka Gotar z Ansamblom Anžeta Šuštarja. Čarobni oder bosta zasedla tudi   Filip   in  Blaž  iz F&B Acrobatics, ki oblj ubljata akr obatske čarovnije in druge vragolije.

»V čarobnem okolju parka se obeta očarljiva dogodivščina, ki poleg pestrega dogajanja na prireditvi Čarobni dan, obeta še mnogo več. Prepustite se lepotam parka Arboretum Volčji Potok, oglejte si razstavo tropskih metuljev, odpravite se po poteh zgodovine, kjer vas čaka največja razstava dinozavrov v Sloveniji ali pa zgolj uživajte na številnih otroških igriščih, ki jih park ponuja«, pravijo organizatorji dogodka iz Zavoda Zaupanje.

Vse to vas čaka za ceno ene odrasle vstopnice, s katero lahko v Arboretum ta dan vstopi cela družina.

Spletna prijava je pogoj za nakup družinske vstopnice.
(klik)

»Ne zamudite čarobnih trenutkov, ki vas čakajo v oazi cvetja in skupaj z nami upihnite svečke na torti Čarobnega dne, ki letos praznuje že šesti rojstni dan. »

www.carobnidan.si

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Zavod Zaupanje
Komentarji uporabnikov
Tagi