Bliža se 2. Mavrično poletje v Domžalah

V četrtek 11. julija 2013, bo Češminov park v Domžalah mavrično obarvan. Športno atletsko društvo Mavrica v sodelovanju z nekaterimi društvi in organizacijami pripravlja 2. Mavrično poletje – prireditev na kateri se obeta pester in zabaven program z različnimi delavnicami.

Od 18., pa do 20.30 ure, se bodo tako v Češminovem parku izvajale različne športne, literarne in ustvarjalne vsebine (plezanje, žongliranje, boks, sabljanje, kolesarjenje, ples, karate, izdelovanje perjanic, lokov, obisk pravljične vile…). Poleg različnih društev bodo na prireditvi sodelovali tudi policisti, gasilci in reševalci, ki bodo predstavljali svoje delo in vozila. Na ogled pa bo tudi pravo jadralno letalo.

Po 20.30 uri pa se bo dogajanje prelevilo v kulturni del prireditve. Od otroških glasbenih vsebin do vseh mogočih kulturnih nastopov na nivoju predstavitev talentov iz Domžal in drugod. Ob popolnem zaključku je planirana še kratka kulturna nočna predstava.

Načrt prireditve:

Skratka v četrtek 11. julija 2013, se obeta več kot dobrodošla prireditev v Domžalah, s katero bodo poskrbeli, da bodo na svoj račun prišli prav vsi. V primeru dežja bo prireditev potekala pod nadstreškom domžalskega drsališča v Športnem parku.

Od 21.15 ure dalje, pa si bo možno v Kinu na prostem ogledati film. Tokrat bo na sporedu film z naslovom Mojstri iluzij.

Več o samem programu 2. Mavričnega poletja v Domžalah, pa si lahko pogledate v fotogaleriji.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: ŠAD Mavrica
Tagi