Besede, ki niso papir

Skavti Domžale 1 tudi letos organizirajo in lepo vabijo na priljubljeno akcijo zbiranja starega papirja, ki bo trajala od petka, 3. novembra 2023 popoldne, do ponedeljka, 6. novembra 2023 dopoldne, na že poznanem stalnem zbirnem mestu pod domžalsko cerkvijo, kjer bo stal večji zabojnik. 

Si želite olajšati kletne in garažne prostore, kolesarnico ali polico, kjer se je nabrala gora časopisa, revij, reklam in promocijskih letakov? Pustiti vso to papirnato navlako v preteklosti in se nikoli več ozreti po tisti položnici, ki je močno presegla svojo ceno.

Domžalski skavti imamo rešitev za vas. Le brž si za uho zapišite in morebiti tudi označite v svojem koledarju ali zaznamku pametnega telefona, soboto, 4. novembra 2023, ko bomo imeli ponovno zbiralno akcijo papirja.

Zatorej vsi lepo vabljeni, da pripeljete star papir na naše stalno zbirno mesto – parkirišče pod domžalsko cerkvijo, kjer bo stal večji zabojnik. Obljubimo, da ga bo težko zgrešiti, če se odločite pripeljati papir že v soboto, ko bo tam mrgolelo otrok (9. – 13. ure) in bo tudi pomoč za zlaganje iz vašega avtomobila zagotovljena.

V kolikor vam sobota ne bo usojena, pa lahko papir pripeljete že od petka, 3. novembra popoldne, pa vse do ponedeljka, 6. novembra dopoldne. “Hvala, da ste z nami eko, in ne date papirja za podpeko.”

Skavti Domžale 1; Foto: arhiv domžalca

 

Tagi