8. dobrodelni rojstni dan skupine The Eccentrics

V soboto, 17. decembra 2022, ob 19. uri bo v dvorani Krajevnega doma v Šmarci potekal tradicionalni dobrodelni koncert skupine The Eccentrics, ki bo obenem obeležila tudi 8 letnico delovanja. Tokrat bodo skupaj z glasbenimi gosti in obiskovalci zbirali prostovoljne prispevke za nedonošenčke, saj bodo zbrana sredstva namenili Društvu za pomoč prezgodaj rojenih otrok.

Dobrodelni koncerti mladih glasbenikov skupine The Eccentrics, ki jih je ljubezen do glasbe pred osmimi leti združila v glasbeno skupino, so postali stalnica na njihovi poti. Znani so predvsem po tem, da so dobrodelni in da vsako leto ob svojem rojstnem dnevu priredijo koncert, ki je vedno dobrodelne narave. Do sedaj so pomagali že več posameznikom, društvom in organizacijam. Darovali so jih že Anini zvezdici, PGD Šmarca, otrokom obolelim za rakom, slepi Anji, nekemu fantu so pomagali do operacije v tujini, Tilnu so pomagali do električnega vozička … Ob 8 letnici svojega ustvarjanja so se odločili, da bodo prostovoljne prispevke namenili nedonošenčkom in sicer Društvu za pomoč prezgodaj rojenih otrok.

V soboto 17. decembra 2022, ob 19. uri bodo v dvorani Krajevnega doma v Šmarci, priredili dobrodelni koncert, na katerem se jim bodo na odru pridružili tudi Lea Koban, Anja Pustak Lajovic ter Damijan Planar.

Prav vse lepo vabijo, da se jim pridružijo v čim večjem številu , saj pravijo, da ti pravo srečo in veselje prinese, ko nekoga obdariš.

Bodimo skupaj z njimi, ko bomo dobrodelno pomahali letu 2022 v slovo.

Miha Ulčar; Foto: The Eccentrics

Tagi