3. dobrodelni pohod Modrih novic – letos z Ognjenimi muzikanti, Kvatropirci in Mengeško godbo

Modre novice bodo tudi letošnjo jesen dobrodelne

V soboto, 26. septembra 2015, bo ekipa Modrih novic, do nedavnega Kamniških novic, že tretje leto zapored organizirala dobrodelni pohod na Sv. Primož nad Kamnikom.

Tako kot vsa leta bo slogan »Dobra volja, dobra družba in dober namen«, torej bo tudi tokrat poskrbljeno za hrano, pijačo, glasbo in dobrodelno noto – letošnji izkupiček namenjajo Medobčinskemu društvu Sožitje iz Mengša. »Pohodniki bodo za simbolno prijavnino prejeli darilo, topli obrok, zabavo z Mengeško godbo, Kvatropirci in Ognjenimi muzikanti ter najbrž še kakšno presenečenje«, pravijo v organizacijski ekipi 3. dobrodelnega pohoda Modrih novic. 

Ekipa Modrih novic je pred dvema letoma prvič organizirala dobrodelni pohod, ko se je kljub slabemu vremenu zbralo kar 500 pohodnikov, 1404 evre pa so donirali Centru za socialno delo Kamnik. Na lanskem drugem dobrodelnem pohodu na Sv. Primož pa so skupaj s 650-imi pohodniki zbrali 2.326 evrov, ki so jih donirali Zvezi prijateljev mladine Domžale.

Na svetem Primožu se bo dogajalo med 8. in 14. uro. Ob 10.30 začnejo z nastopom Kvatropirci, ob 11.30 sledi kratek uradni del, od 12. ure dalje pa igrajo Ognjeni muzikantje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Modre novice
Tagi