2. dobrodelni pohod Kamniških novic

Kamniške novice bodo tudi letošnjo jesen dobrodelne

V soboto, 27. septembra 2014, bo ekipa Kamniških novic že drugo leto zapored organizirala dobrodelni pohod na Sv. Primož nad Kamnikom.

Tako kot lani bo slogan »Dobra volja, dobra družba in dober namen«, torej bo tudi tokrat poskrbljeno za hrano, pijačo, glasbo in dobrodelno noto – letošnji izkupiček namenjamo Zvezi prijateljev mladine Domžale. Pohodniki bodo za simbolno prijavnino prejeli darilo, topli obrok, zabavo z Godbo Domžale in s Skupino Špica ter najbrž še kakšno presenečenje.

Ekipa Kamniških novic je lani prvič organizirala dobrodelni pohod. Kljub slabemu vremenu se je zbralo kar 500 pohodnikov, ki jim dobre volje ni zmanjkalo. Zbrali smo 1404 evre, ki smo jih donirali Centru za socialno delo Kamnik. Upamo, da nam bo letos naklonjeno tudi vreme, tako da bomo število pohodnikov in tudi dobrodelni znesek nekajkrat presegli ter bo dan resnično nepozaben.

Za vse morebitne dodatne informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu urednistvo@kamniske-novice.si ali na telefonski številki 01 839 64 00 (Matej Primožič-Pato, vodja projekta).

Organizacijska ekipa 2. dobrodelnega pohoda Kamniških novic

Tagi