10. Tek na Limbarsko goro

Prijave na tek so odprte

V nedeljo, 10. novembra 2024, ob 11. uri, bo potekal tradicionalni, tokrat že 10. tekaški izziv proti Limbarski gori, ki ga organizira Društvo krajanov Limbarska Gora.

Tradicionalni jesenski Tek na Limbarsko goro je priljubljen dogodek, ki vsako leto združuje številne tekače in ljubitelje narave. Udeleženci se zberejo, da bi skupaj preživeli prijeten dan, poln rekreacije, smeha in nepozabnih trenutkov. Med tekom po slikoviti poti, ki se vije skozi pretežno gozdnat teren, udeleženci uživajo v svežem zraku ter se hkrati prijetno utrudijo.

Start: Zalog pri Moravčah ob 11.00
Cilj: Limbarska gora
Dolžina proge: 5,1 km
Višinska razlika: 395 m
Kategorija: pri razvrstitvi se upošteva spol in letnica rojstva

Vse zainteresirane vabimo, da se predhodno prijavijo do petka, 8. novembra 2024 do 23:59 in plačajo prijavnino preko obrazca na spletni strani teknalg.dklimbarskagora.si, kjer boste našli tudi podrobnejša navodila o dogodku.

Prijavnina ob predprijavi je 10 EUR in jo je treba pravočasno nakazati ter na dan tekmovanja ob registraciji predložiti potrdilo o plačilu. Če nakazilo ni izvedeno, znaša prijavnina 15 EUR, prav tako ob prijavi na dan dogodka. Pohitite s prijavo, saj je število tekmovalcev omejeno.

Razglasitev rezultatov bo ob 12.30 na Limbarski gori. Uradni rezultati bodo po zaključku tekmovanja objavljeni na spletnih straneh teknalg.dklimbarskagora.si in dklimbarskagora.si.

Vzdušje na Limbarski gori je vedno sproščeno in prijateljsko, saj se tekači med seboj spodbujajo in delijo občutke ob premagovanju poti. Po uspešnem vzponu se lahko udeleženci sprostijo ter občudujejo čudovit razgled, ki se razprostira s hriba. Na spodnji galeriji si lahko ogledate, kako so se udeleženci zabavali pretekla leta, v spodnjem videu pa, kako je potekala lanskoletna prireditev.

Pridružite se 10. Teku na Limbarsko goro in premagajte izziv!

Avtor: Nina Orehek; Foto: Arhiv Domžalca; Video: teknalg.dklimbarskagora.si

Tagi