1. komendske športno kmečke igre

Zabavni dogodek za celo družino

V soboto, 20. avgusta 2022, bo na hipodromu v Komendi (na lokaciji Kmetijskega sejma Komenda) med 9.30 in 17.00 uro potekal brezplačen dogodek z veliko animacijami, delavnicami, športnimi vadbami in zabavnimi igrami. Ves čas bo dogodek spremljala dobra glasba, hrane in pijače ne bo manjkalo.

Dopoldne med 9.30 in 11.00 bo večina animacij namenjena najmlajšim in otrokom, ki bodo lahko skakali na malih trampolinih, se preizkusili v športnem poligonu, vlečenju vrvi, športnih igrah z žogo, na poslikavi obraza. Preizkusili se boste lahko tudi v judo igrah ter pravljični jogi za otroke.

Med 11.00 in 14.00 bo predstavitev vadbe Body-pump ter novega vrhunskega pripomočka za smučarske navdušence ter vse, ki se radi ukvarjajo s športom: Pro ski simulator. Preizkusili se boste lahko tudi v borbi z velikanskimi boksarskimi rokavicami, odigrali igro Floorballa (hokeja) ter drugimi športnimi in štafetnimi igrami.

Od 14.00 – 17.00 pa bo dogajanje namenjeno tudi odraslim, ki se lahko prijavijo na prve športno – kmečke igre in se s skupino ali kot posamezniki pomerijo v različnih zabavnih nalogah kot na primer metanje podkev, žaganje, vožnja samokolnice, kotaljenje traktorske gume, vlečenje vrvi in še veliko več. Tudi te igre po spremljalo zabavno dogajanje in brezplačne predstavitve vodenih vadb Centra Hayat v Gasilskem domu Moste, kjer boste lahko brezplačno sodelovali na delavnici JOGE, PILATESA, CROSSFITA in BOKSA.

Celoten dogodek je brezplačen in se nanj ni potrebno prijavljati. Zaželene so samo predprijave na mail za tekmovanje v ŠPORTNO KMEČKIH IGRAH in sicer prijavo pošljite na mail: bostjan1306@gmail.com. V prijavi napišite imena in priimke udeležencev ter ime skupina, v kolikor se prijavljate kot skupina. Lahko se prijavite tudi kot posameznik ali v paru in vas bomo mi dodelili v skupine. Skupina ima lahko največ do 6 članov. Prijave bodo možne tudi na dogodku.

Avtor: Katarina Kumer; Foto: Judo klub Komenda

 

Tagi