Obrtna zbornica Domžale praznuje 40 let – Gratis pogostitev

Obrtna zbornica Domžale (OOZ Domžale) v tem mescu obeležuje polnih 40 let delovanja. Obletnico bomo obeležili z dvema dogodkoma: 12. junija s Slavnostno akademijo s slavnostno podelitvijo priznanj OOZ in OZS, ter s praznovanjem 15. junija na Tržnem prostoru v Domžalah, na katerega ste vabljeni vsi obiskovalci, željni zabave in dobre družbe.

Slavnostna akademija ob praznovanju 40-letnice Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale bo potekala v sredo, 12. junija, v Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah. Na njej bodo zaslužni obrtniki in podjetniki prejeli priznanja Obrtne zbornice Domžale ter Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Slavnostna akademija je zaprtega tipa, namenjena povabljenim.

Vse druženja željnih pa vabimo na dogodek, ki bo v soboto, 15. junija 2019, na Tržnem prostoru v Domžalah, med 9. in 13. uro. Na dogodku boste lahko spoznali naše obrtnike in druge podjetnike ter njihovo ponudbo, zabavala nas bosta Godba Domžale ter skupina Prijatelji Dixielanda, vsi obiskovalci pa bodo lahko svojo srečo preizkusili na kolesu sreče, ki obeta vrsto zanimivih nagrad. Lačen in žejen ne bo ostal nihče, hrana in pijača bo za obiskovalce brezplačna.

Obrtna zbornica Domžale

 

Tagi