Obnovitveni žur v recepciji Krpan pub

Zavod za šport in rekreacijo Domžale se je letošnjo jesen lotil obnove recepcije Športnega parka Domžale v Teniški dvorani Domžale, kjer se sedaj poleg recepcije nahaja tudi Krpan pub. Prijeten ambient, kjer boste lahko v miru sami ali pa družbi popili kakšno kavico ali pa kakšen drug napitek, vam nudi tudi direkten razgled na teniška igrišča.

Ker je obnova recepcije Športnega parka Domžale v Teniški dvorani Domžale uspela, je sedaj prišel čas, da skupaj proslavimo nov razgled na teniška igrišča, ki ga lahko občudujemo iz Krpan pub-a in recepcije.

Na obnovitvenem žuru, ki bo potekal v sredo, 19. decembra 2018, od 18. ure dalje, bodo za glasbeni užitek poskrbeli stari znanci v novih oblekah, iz Kontrabanta prešvercani v JaPaJaDe. V njihovi glasbeni kuhinji vedno diši po improvizaciji, začinjeni z različnimi kulturnimi in glasbenimi vplivi. Instrumentalno-vokalna mešanica, obarjena z jazz, rock, etno in balkanski ritmi je sproščenega okusa. Ženski dotik bodo dodale Pevke akademije za glas.


Vidimo se v sredo, 19. decembra, od 18.00 ure dalje. Vstop prost!

Miha Ulčar; Foto: Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi