Novo na Domžalcu: Mali oglasi

Če kaj prodajate, kupujete, oddajate, najemate ali podarjate, potem imate po novem možnost, da svoj mali oglas oddate na Domžalcu. Na našem portalu namreč uvajamo novo rubriko “Mali oglasi”, v kateri bo bralkam in bralcem na voljo prostor za brezplačno oddajo malih oglasov. Novost, ki jo uvajamo, vas bo zagotovo razveselila, saj so ravno iz vaše strani prišli predlogi, da bi na našem portalu uvedli rubriko malih oglasov.

Male oglase najdete s klikom na zavihek MALI OGLASI (zgoraj) ter tudi v spodnjem delu portala, tik nad rubriko “O čem smo pisali na današnji dan”. Oglasi niso posebej selekcionirani po posameznih kategorijah (prodam, kupim, oddam, najamem, podarjam). V kolikor pa bo v prihodnosti zaradi večje količine oglasov to potrebno, bomo oglase posebej razporedili po kategorijah.

Postopek oddaje malega oglasa je čisto enostaven. Na e-naslov: mali.oglasi@domzalec.si pošljete kratek opis stvari, poleg priložite tudi kakšne fotografije ter seveda svoj kontakt, na katerem boste dosegljivi.

Vsak posameznik lahko naenkrat odda maksimalno 5 oglasov. Dolžina objave posameznega oglasa pa je teden dni. V kolikor naročnik malega oglasa želi, da se ta rok podaljša, naj le-to sporoči na e-naslov: mali.oglasi@domzalec.si

V rubriki Mali oglasi ne bomo objavljali oglasov, ki so predmet tržne dejavnosti. Za to vrsto oglasov imamo na voljo oglasni prostor po veljavnem ceniku. Več o tem najdete na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: Karin Božič

 

Tagi