Nova trgovina za pse in mačke v Domžalah – Kosmatinčki

Kosmatinčki so v Sloveniji prisotni že 9. leto s spletno trgovino www.kosmatincki.si. Želja po odprtju fizične trgovine je v ustanoviteljema Kosmatinčkov tlela zelo dolgo, dokler konec lanskega leta nista našla čudovitega svetlega prostora v Domžalah. Letos aprila sta odprla fizično – butično trgovinico za pse in mačke v Domžalah (Rojska cesta 18d, v isti stavbi kot Erdani Sport). Kar nekaj mesecev je trajalo, da sta prostor spremenila v naravno in domače okolje, kjer se bomo vsi mi in vsi kosmatinci počutili prijetno.

DELOVNI ČAS BUTIČNE TRGOVINE KOSMATINČKI

Od ponedeljka do petka: 9:00 – 12:00 ni 14:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00
Nedelja in prazniki zaprto

KJE SE NAHAJAMO

Rojska cesta 19d, 1230 Domžale
Mobitel: 041/601-417
E-pošta: info@kosmatincki.si
Spletna stran: www.kosmatincki.si

Tisti, ki jih še ne poznate

Kosmatinčki so majhno družinsko podjetje, v katerem so vsi veliki ljubitelji živali. Hkrati so zagovorniki naravnih rešitev in zdravega ter naravnega načina prehranjevanja, kar skušajo vsak dan vpeljati na njihov in kosmatinčkov krožnik.

V Sloveniji že polnih 9. let zastopajo Nemško blagovno znamko Naturavetal. Naturavetal se že več kot 20. let ukvarja z naravno pasjo in mačjo prehrano, naravnimi izdelki za nego psa in mačke, z naravnimi BARF dodatki in na zraku sušenimi priboljški za pse.

Vsekakor pa vabljeni v našo trgovino, kjer se lahko sami prepričate kaj ponujamo, vprašate za nasvet in pridete preprosto na klepet. Nikar ne pozabite doma svojega kosmatinca, ki je pri nas več kot dobrodošel. Poskrbeli bomo, da bo domov odšel s polnim želodčkom in mahajočim repkom.

Naturavetal – naravna hrana za pse in mačke

“Zavedamo se, da je prehrana največjega pomena, saj dolgotrajno vpliva na zdravje, energičnost in vitalnost psa in mačke. Naturavetal in Kosmatinčki smo vsekakor najbolj poznani po hladno stiskanih peletih za pse (hladno stiskani briketi), katere nekateri že poznate, drugi ste za nas že slišali, treti pa morda celo razmišljate o prehodu iz briket na pelete,” so o hladno stiskanih peletih za pse znamke Naturavetal povedali v butični trgovini. Hranjenje psa s hladno stiskanimi peleti ima številne prednosti, saj so peleti obdelani na veliko nižjih temperaturah kot briketi, zato so posledično lažje prebavljivi, saj se v pasjem želodcu ne napihnejo. Naturavetal peleti so popolnoma naravni, izključno z naravnimi vitamini in minerali, z visokim deležem svežega in kakovostnega mesa. Vse sestavine v hrani Naturavetal so primerne tudi za prehrano ljudi (human grade kakovost).

Naturavetal pa nima v ponudbi le suhe hladno stiskanje hrane, temveč tudi mokro hrano v pločevinkah ali klobasah. Vsa mokra hrana je nežno kuhana na pari v kratkih časovnih intervalih, da ohranimo vsa hranila, ki bi se pri višjih temperaturah lahko uničila. Kosmatinci lahko izbirajo med zelo široko paleto okusov, saj imajo na voljo okus piščanca, purana v kombinaciji z lososom, jagnjetino, divjačino, bivola, govedino z zelenimi vampi, konja, belo ribo (polak) in kozo.

Vsem mačjim gurmanom lahko ponudijo hladno stiskano hrano za mačke v okusu lososa in piščanca ter slastne mesne rolice v štirih različnih okusih.

Zraven naravne mokre in suhe hrane so poskrbeli tudi za kosmatince, ki se hranijo z doma pripravljenimi surovimi ali kuhanimi obroki, saj imajo v ponudbi več kot 20 različnih BARF dodatkov in naravnih prehranskih dodatkov za pse.

Poskrbeli so tudi za češnjo na vrhu torteto so naravni in na zraku sušeni priboljški za pse, katerim se ne bodo mogli upreti še najbolj izbirčni repki: “Določeni priboljški so izključno iz konjskega, kunčjega ali račjega mesa in so tako primerni tudi za alergike. Z naravnimi priboljški Naturavetal boste poskrbeli za nepozabno harmonijo okusov v pasjem gobčku, hkrati pa boste psu ponudili nekaj zdravega.”

Na njihovih spletnih in fizičnih poličkah pa boste našli tudi ogromno naravnih izdelkov za nego psa in izdelkov za naravno zaščito pred bolhami in klopi.

Lokacija butične trgovine Kosmatinčki

Zakaj v butično trgovino v Domžalah?

V butični trgovini imajo v ponudbi vse Naturavetal izdelke, ki so tudi v njihovi spletni trgovini.

Obiščite nas, če potrebujete nasvet glede prehrane psa, niste prepričani kateri okus izbrati, niste odločeni kateri prehranski dodatek bi izbrali ali kateri priboljšek bi ponudili svojemu kosmatincu. Oglasite se pri nas, z veseljem vam bomo svetovali

Ker se njihova trgovina nahaja v neposredni bližini sprehajalne poti ob Bistri, se lahko pri njih ustavite tudi na krajšem počitku in klepetu. “Vsi tisti, ki pa se boste do nas pripeljali, smo poskrbeli za brezplačno parkirišče direktno pred našo trgovino. V butični trgovini smo poleg naravne hrane in izdelkov Naturavetal poskrbeli še za kakovostno opremo in seveda igrače, ki so prav tako nepogrešljive v pasjem življenju,” še pravijo v butični trgovini in vas lepo vabijo, da jih obiščete.

Se vidim v kratkem na Rojski cesti 18d!

Naročnik oglasa: Alternatura Jure Borišek s.p.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi