Nenamerno napako na transparentu, ki je razburjal Domžalčane, že urgentno popravili!

Minulo soboto smo na našem portalu objavili prispevek z naslovom »V Domžalah razobesili transparent, ki močno razburja domoljubna čustva«. V prispevku smo pisali o reklamnem transparentu, ki so ga razobesili na Ljubljanski cesti 106, le-ta pa je močno razburil številne občane, predvsem pa domoljube, saj se je Slovenija na njem pojavila pod hrvaško zastavo in grbom. Na naš portal so se danes obrnili iz podjetja Agencija Spin d.o.o., ki z omenjenim transparentom oglašuje svoje storitve in nas obvestili, da se je pripetila neljuba in nenamerna napaka pri izdelavi omenjenega transparenta. Za napako se opravičujejo, obenem pa sporočajo, da so jo že urgentno popravili.

Številne Domžalčane je minulo soboto na reklamen transparentu, ki  vabi k ustanovitvi podjetij v nekaterih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji, razburilo to, da se je na njem Slovenija pojavila pod hrvaško zastavo in grbom. Iz podjetja Agencija Spin d.o.o. so nam danes sporočili, da je do napake prišlo nenamerno in sicer je pri oblikovanju oziroma tisku prišlo do neljubega dogodka, kjer je pod napisom Slovenija, ostala hrvaška zastava.

»Ker se je to zgodilo v tiskarni, sami pa zadeve iz tiskarne do same aplikacije nismo videli, smo žal za neljubi dogodek izvedeli šele iz vašega medija oziroma od enega uporabnika spletnih socialnih omrežij. Omenjeno zastavo smo danes urgentno že popravili in prelepili, tako da sedaj več ne bi smel vzbujati takšne pozornosti oziroma polemike.Za neljubi dogodek se vsem občanom Domžal iskreno opravičujemo, naš namen v nobenem primeru ni bil razžalostiti koga, razburjati domoljubnih čustev, prav tako ne provocirati ali kaj podobnega. Žal se človeku ki dela, lahko tudi kdaj zgodi kaj takšnega, torej da kdaj tudi (po)greši in stori kakšno napako, bolj bistveno se mi zdi, da jo v takšnem primeru tudi čim hitreje popravi,« so še v opravičilu in obrazložitvi zapisali v podjetju Agencija Spin d.o.o.

Miha Ulčar; Foto: Agencija Spin d.o.o.o.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi