NE SPREGLEJTE: 9. Tednik Domžalca ob 20.00!

Zakorakali smo v mesec maj, ki ga bomo tako kot marca in aprila ob ponedeljkih zvečer popestrili s Tednikom Domžalca, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih za vas pripravlja ekipa spletnega portala domžalec.si.

Ob 20. uri bo na sporedu deveti Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Nova oblika predstavitve novic v obliki tedenskega video pregleda, je na sporedu vsak ponedeljek ob 20. uri, posamezno oddajo pa si je možno ogledati tudi kasneje.

Ker so za nam prvomajski prazniki bo deveti Tednik Domžalca bolj ali manj praznično obarvan. Najprej si bomo ogledali domžalsko prvomajsko budnico, ki je na prvomajsko jutro prebudila Domžalčane, v nadaljevanju bomo skočili v dolino Črnega grabna, kjer so krajani sedmih naselij za uvod v kresni večer prisluhnili Godbi Lukovica, nato pa se bomo ustavili še v Tuštanju pri Moravčah, kjer vsako leto poteka tradicionalno srečanje, ki velja za eno izmed največjih prvomajskih prireditev v Sloveniji.

V tedniku vam bomo predstavili tudi simpatično Natalijo Cerar iz Lukovice, finalistko Slovenske note 2019, ki poteka v Hrastniku. Za konec pa si bomo ogledali še slovesnost ob godu svetega Florijana, zavetnika gasilcev, ki jo vsako leto v okviru spominske svete maše v cerkvi Marijinega vnebovzetja v Domžalah pripravijo gasilci Požarnega sektorja Domžale mesto.

Ponovno vabljeni v našo družbo prihodnji ponedeljek ob 20.00 uri. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, odgovorni urednik

 

Tagi