NE SPREGLEJTE: 8. Tednik Domžalca ob 20.00!

Pred vami je osmi »Tednik Domžalca«, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je za vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si.

Ob 20. uri bo na sporedu osmi Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Nova oblika predstavitve novic v obliki tedenskega video pregleda, je na sporedu vsak ponedeljek ob 20. uri, posamezno oddajo pa si je možno ogledati tudi kasneje.

V osmem Tedniku Domžalca si bomo ogledali slovesno odprtje novega športnega parka Hrastje Depala vas, ki je namenjen preživljanju prostega časa različnim starostnim skupinam. Obiskali smo 5. mednarodni festival znanja in kulture starejših, ki ga je pred dnevi gostilo Društvo Lipa Domžale, Univerza za tretje življenjsko obdobje, nismo pa manjkali tudi na prireditvi Noč knjige ob Svetovnem dnevu knjige, na kateri so v Knjižnici Domžale gostili Domžalčanko Berto Šavli, ki je predstavila svojo novo knjigo »Na mojih poteh«.

Tednik Domžalca vodi Karin Lisjak.

Z izdajo Grinijevega časnika se je zaključila letošnji Prodnikov ozaveščevalni projekt za mlajše osnovnošolce, ki so se tako kot vedno odzvali z velikim navdušenjem. Zmagovalna šola, ki je za nagrado prejela pokal, je postala OŠ Mengeš, ki je poslala največ zanimivih in vsebinsko močnih izdelkov, poleg tega pa so učenci 2. b razreda ustvarili tudi zmagovalno naslovnico. Skupaj se bomo poveselili ob nedavnem uspehu 16-letne Pie Lovrič, ki se je pred dnevi okronala z naslovom zmagovalke turnirja ITF v italijanskih Firencah. Ogledali si bomo tudi prve mlade račke mlakarice, ki so v spremstvu ponosne mame race zaplavale po reki Kamniški Bistrici.

Za zaključek pa sledi še povabilo k globalnemu teku Wings for Life World Run, ki bo potekal v nedeljo, 5 maja 2019, ob natanko 13. uri. Vsi, ki želijo prispevati k boljšemu jutri za milijone ljudi na invalidskem vozičku, lahko zahvaljujoč mobilni aplikaciji tečejo sami po lastni trasi ali pa se pridružijo skupinskemu teku na eni od štirih lokacij po vsej Slovenji, med njimi tudi v Arboretumu Volčji Potok ter začutijo timski duh in neverjetno vzdušje tega teka.

Ponovno vabljeni v našo družbo prihodnji ponedeljek ob 20.00 uri. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, odgovorni urednik

 

Tagi