Menjava pnevmatik: Avto Debevc z najboljšimi cenami – najboljša ponudba

Prihaja čas, ko bo moral vaš jekleni konjiček zamenjati obuvala. Zakon o varnosti cestnega prometa v 114. členu določa, da morajo biti med 15. novembrom in 15. marcem vozila opremljena z zimsko opremo. Zimskih pnevmatik ne nameščate na svoje jeklene konjičke le zaradi zakona ampak predvsem zaradi varnejše in zanesljivejše vožnje. Zaradi neustreznih obuval lahko vaš jekleni konjiček hitro izgubi tla pod kolesi, posledice pa so lahko katastrofalne.

Letne pnevmatike niso primerne za vožnjo po snegu, ledu in v mrzlih pogojih, saj je njihova zmes drugačna. Na poledeneli cesti vas lahko z letnimi pnevmatikami hitro zanese, posebej nevarno pa je po zasneženi cesti voziti v klanec, saj lahko vozilo začne neobvladljivo drseti, nesreča pa je v veliko primerih neizogibna. Zavedati se moramo, da so pnevmatike na vozilu izredno pomembne, saj so edini stik s cesto. Pod zimsko opremo spada ali komplet štirih zimskih pnevmatik z oznako M + S z minimalno globino profila 3 milimetre ali komplet letnih pnevmatik z enako minimalno globino profila in s pripadajočimi snežnimi verigami za pogonski kolesi.

Najboljše cene – najboljša ponudba

V servisu Avto Debevc – avto centru s tradicijo, kjer nudijo široko paleto storitev za gospodarska in osebna vozila, njihove 30 letne izkušnje na področju servisiranja motornih vozil pa jih odlikujejo in postavljajo na mesto enega najboljših servisov v osrednji Sloveniji, so za letošnjo zimsko sezono pripravili najboljše cene – najboljšo ponudbo. Na zalogi imajo veliko izbiro pnevmatik različnih proizvajalcev. Zimske ali letne pnevmatike lahko izven sezone pri njih tudi hranite, njihova ekipa pa poskrbi za najboljši servis.

Strankam, ki bodo kupile nove pnevmatike v njihovih poslovnih enotah; PE Trzin – pooblaščeni serviser za osebna in gospodarska vozila VW (Ljubljanska cesta 15 a, Trzin) ali PE Mengeš – serviser vseh znamk vozil (Gorenjska cesta 13, Mengeš), nudijo 50% popust na premontažo pnevmatik ter hkrati opravijo tudi brezplačni pregled vozila pred zimo.

S 15. novembrom obvezna zimska oprema na vozilih

Avto Debevc cenjene stranke obvešča, da bo njihov servis odprt tudi v soboto, 3. 11. 2018 (PE Trzin), v soboto, 10. 11. 2018 (PE Trzin in PE Mengeš) ter v soboto, 17. 11. 2018 (PE Mengeš) in sicer vsakič med 8. in 12. uro. Izvajali bodo vulkanizerske storitve, saj je s 15. novembrom že obvezna zimska oprema na vozilih. Za rezervacijo termina se predhodno oglasite v servisnem sprejemu ali jih pokličite PE Trzin 01/564 23 88 ali PE Mengeš 01/723 03 30.

Več informacij najdete na njihovih spletnih straneh: https://www.avtodebevc.si/ in https://www.acdebevc.si/. Spremljate pa jih lahko tudi preko njihovega Facebook profila Avto Debevc, PE Trzin, PE Mengeš https://www.facebook.com/avtodebevc/, kjer do 12. novembra poteka tudi nagradna igra »BON v vrednosti 200€ za nakup novih pnevmatik po izbiri«. 

Naročnik oglasa: Avto Debevc d.o.o.

Tagi