Županja mag. Renata Kosec na sprejemu zlatega biatlonca Pavla Trojerja in bronastega Lovra Planka

Smučarski klub Ihan je v torek, 31. januarja, v Športnem parku Ihan organiziral sprejem biatloncev Pavla Trojerja, dobitnika dveh zlatih medalj na festivalu evropske mladine EYOF v Forni Avoltri v Italiji in Lovra Planka, dobitnika bronaste medalje na Evropskem članskem prvenstvu v biatlonu v Lenzerheidu v Švici. Sprejema se je udeležila tudi domžalska županja, mag. Renata Kosec, ki je mladima športnikoma čestitala za tako izjemne uspehe.

Ob tem je županja mag. Renata Kosec izpostavila pomembno vlogo staršev in smučarskega kluba, ki te mlade talente podpirajo, spodbujajo in jim nudijo vse, kar potrebujejo za dober trening in za doseganje tako vrhunskih rezultatov. Na koncu jim je zagotovila tudi svojo podporo in jim zaželela še naprej obilo vztrajnosti, moči in uspeha na vseh tekmovanjih, ki jih še čakajo v tej sezoni.

V nadaljevanju zimske sezone 2022/2023 se bo Pavel Trojer, v mesecu februarju, v Estoniji in Latviji udeležil IBU Junior Cupa, poleg tega pa tudi Svetovnega mladinskega in junior prvenstva v Kazahstanu, in sicer od 1. do 12. marca letos.

Lovra Planka čaka v februarju nastop na Svetovnem članskem prvenstvu v biatlonu v Oberhofu v Nemčiji. Pred tem pa ga čakajo zaključne priprave v nemškem Ruhpoldingu.

Občina Domžale

Tagi