Zaživel je nov spletni portal Visit Domžale

Maja 2017 je vrata odprl Turistično informacijski center Domžale (TIC Domžale), ki deluje pod okriljem Občine Domžale. Ena izmed prioritetnih nalog je bila vsekakor izdelava spletnega portala, ki bi postal središče dogajanja v Domžalah. Z današnjim dnem je nova spletna stran tudi zaživela. Nov spletni portal Visit Domžale je danes točno ob 9.15 uri ob prisotnosti požupanje mag. Renate Kosec, vodje TIC Mire Bečan in Gašperja Bizjaka iz podjetja bplanet, odprl župan Toni Dragar.

Visit Domžale ponuja predstavitev znamenitosti naših krajev, predlaga vam ideje za izlete vse od kolesarjenja in pohodništva, do jahanja, plezanja, golfa in še marsikaj. Na strani najdete tudi druge zanimive stvari – znane Domžalčane, predstavitve krajev in društev, namestitev, gostinske ponudbe, kavarne, itd. Kot omenjeno pa boste na strani lahko našli tudi prihajajoče dogodke v občini Domžale.

Vas zanima, kaj vse se dogaja v Domžalah in kaj vse vam ponujamo v teh krajih? Če želite biti tudi vi del »prostora zadovoljnih ljudi«, vas vabimo, da jih obiščete na

http://www.visitdomzale.si.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič, Video: Miro Pivar
Tagi