Velika planina med najboljšimi ”The best summer trip 2017”

Velika planina, raj za pohodnike in ljubitelje neokrnjene narave, arhitekture ter domače kulinarike, je osvojila drugo mesto v izboru za ''BEST OF SUMMER'' v Ljubljani 2017, v sklopu izborov mednarodnih vodnikov In Your Pocket za ''Best of Ljubljana''.

V času od 15. junija do 15. julija 2017 so širšo javnost povabili, da glasujejo za najboljše destinacije v različnih kategorijah. Tako je Velika planina v kategoriji ''The Best Slovenia Summer Trip'' osvojila drugo mesto, sporočajo iz družbe Velika planina d.o.o.

Velika planina v poletni sezoni nudi veliko aktivnosti – Pohodne poti, ki vas popeljejo po idili pastirskih koč, kar nekaj kilometrov kolesarskih poti, sobotne vodene oglede z lokalnim vodnikom in različne tradicionalne prireditve. Kulinarična ponudba je raznolika – V poletnih mesecih lahko poizkusite tudi odlilčne domače dobrote v pastirskih kočah, seveda pa ne smete zamuditi odličnih skutinih štrukljev v gostišču Zeleni rob.

Na Veliki planini se nahaja tudi vzletišče za jadralne padalce ter je odlična izhodiščna točka za pohod na sosednje vrhove. Vabljeni, da Veliko planino obiščete v poletnih dneh in se prepričate, zakaj je Velika planina odlična destinacija za poletni izlet!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Velika planina d.o.o.
Tagi