Vabilo: delavnica “Priprava projektov za javni poziv las za mesto in vas”

Občina Domžale

Vabljeni na delavnico Priprava projekta za javni razpis LAS Za mesto in vas, ki bo potekala v četrtek, 29. februarja 2024, ob 17. uri v Kulturni dvorani Vodice, Kopitarjev trg 1.

Imate projektno idejo in se pripravljate na prihajajoči javni razpis LAS Za mesto in vas? Morda imate okvirno idejo in potrebujete nasvet za njeno izvedbo?

Na delavnici bodo predstavljeni ključni vidiki zasnove projekta, da bo ta ustrezno pripravljen in uspešen pri pridobitvi sredstev. Poleg tega bo delavnica priložnost za izmenjavo mnenj ter za nova poznanstva, ki bodo lahko osnova za prihodnja partnerstva pri projektih.

Prijavo udeležbe na delavnici oddajte prek povezave https://www.1ka.si/a/9b5d1268 ali na elektronski naslov las-zmv@rralur.si. Prijave zbirajo do 28. 2. 2024. Več informacij je na voljo na omenjenem elektronskem naslovu ali na telefonski številki 01 306 19 05.

Občina Domžale je vključena v aktivnosti Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije, ki poleg Domžal, združuje še 24 občin osrednjeslovenske regije.

Polona Mežnar; Foto: Občina Domžale

 

Tagi