V ŽIVO: 4. redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalske občinske svetnice in svetniki se bodo danes v četrtek, 16. marca 2023, sestali na 4. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri bodo obravnavali sedem točk dnevnega reda, med drugim bodo obravnavali in sprejeli rebalans proračuna za leto 2023, potrdili pa bodo tudi letošnje občinske nagrajence. Seja, ki jo bo vodila županja mag. Renata Kosec, si lahko v neposrednem prenosu v živo ogledate na našem portalu.

Po ugotovljeni začetni navzočnosti in sprejemu zapisnika 2. redne seje z dne, 26. 1. 2023, bodo svetnice in svetniki obravnavali naslednje točke dnevnega reda:

  1. Volitve in imenovanja
  • Predlog za imenovanje predstavnikov Občine Domžale v Svetih javnih zavodov, katerih ustanoviteljica oziroma soustanoviteljica je Občina Domžale
  • Predlog za imenovanje Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v Občini Domžale
  • Predlog županje za imenovanje predstavnika Občine Domžale v Svet Kulturnega doma Franca Bernika Domžale
  • Predlog županje za imenovanje predstavnikov Občine Domžale v Svet Knjižnice Domžale

2. Sklep o podelitvi priznanj Občine Domžale v letu 2023
3. Odlok o spremembi Odloka o Proračunu Občine Domžale za leta 2023 – skrajšani postopek in Dopolnitev načrta ravnanja z nepremičnin premoženjem občine za leti 2022 in 2023.
4. Predlog Letnega izvedbenega programa kulture Občine Domžale za leto 2023
5. Predlog Letnega programa športa Občine Domžale za leto 2023
6. Sklep o ukinitvi statusa javneqa dobra
7. Vprašanja, pobude in predlogi

Gradivo za 4. redno sejo Občinskega sveta Občine Domžale si lahko ogledate na povezavi tukaj. Sejo lahko v neposrednem prenosu v živo spremljate na našem portalu v videu zgoraj.

Miha Ulčar; Foto, video: Občina Domžale

Tagi