V Kamniku se boste lahko spet olajšali v javnem stranišču

Ob sproščanju preventivnih ukrepov, ki veljajo v času trajanja epidemije, so iz Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik sporočili, da se z jutrišnjim dnem, 11. februarjem 2021, odpira javno stranišče pri glavni avtobusni postaji, ki ga ima v upravljanju omenjeni zavod.

Po včerajšnjem odprtju Turistično informativnega centra na Glavnem trgu, sledi tudi odpiranje javnega stranišča pri glavni avtobusni postaji v centru mesta. Do konca meseca marca bodo javne sanitarije odprte od ponedeljka do sobote od 7:00 do 13:00, po tem datumu pa odvisno od aktualnih razmer in takrat veljavnih ukrepov.

“Tako lahko ponovno olajšamo življenje občankam in občanom ter obiskovalcem Kamnika in prosimo, da z upoštevanjem preventivnih ukrepov vsi ravnamo odgovorno tudi, ko pridemo v javne sanitarije,” so še sporočili iz Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik. Za brezhibno čistočo in predpisano dodatno razkuževanje vestno skrbi sodelavec Klaudio Mekiš.

V Domžalah zaenkrat javna stranišča, ki se nahajajo na železniški postaji, tržnici in Češminovem parku, ostajajo zaprta.

Miha Ulčar; Foto: arhiv Občine Kamnik

 

Tagi