Ustanovitvena seja Sveta javnega socialno-varstvenega zavoda Dom upokojencev Domžale

V sredo, 28. aprila 2021, je ob 15. uri v prostorih domske kavarne Vej´ca, ki že dolgo časa, zaradi epidemije “sameva” potekala konstitutivna seja novega Sveta javnega socialno-varstvenega zavoda Dom upokojencev Domžale.

Na seji so bili prisotni novi člani ustanovitelja: ga. Frančiška Rožič Novak, ga. Tadeja Savnik, g. Bogdan Osolin, ga. Marija Šorn g. Janez Breceljnik, predstavnica stanovalcev ga. Antonija Seljak, predstavnici zaposleni ga Ema Nahtihal in ga Silva Tošnjak ter ga. Nataša Zalokar, direktorica.

Po verifikaciji članov štiriletnega mandata Sveta  javnega socialno-varstvenega zavoda Dom upokojencev Domžale, so navzoči izvolili za predsednika g. Bogdana Osolina, za njegovo namestnico pa po njegovem predlogu ga. Antonijo Seljak. Po pregledu zapisnika seje še iz prejšnjega sestava seje je ga. Nataša Zalokar predstavila poročilo poslovanja zavoda, v katerem je med drugim izrazila tudi zahvalo nadrejenemu Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti za sodelovanje in finančno pomoč v času epidemije.

Predsednik Sveta javnega socialno-varstvenega zavoda Doma upokojencev Domžale in njegova namestnica.

Gospa direktorica je novoizvoljenim članom Sveta javnega socialno-varstvenega zavoda še spregovorila o prostorskih (parkirišča) in kadrovskih težavah, ki pa jih kljub oviram, uspešno rešujejo. Zadnja točka dnevnega reda so bila vprašanja, pobude in predlogi novih članov.

Vsi člani so se poenotili z novim predsednikom Sveta javnega socialno-varstvenega zavoda, da bi najkasneje čez štiri leta zamenjali lokacijo, ki bi omogočala medgeneracijsko sodelovanje, ki ga naši starejši občani na tem prostoru niso bili deležni v toliki meri, kot bi ga lahko bili. Lokacija novega prostora ni daleč od Doma upokojencev Domžale. Na potezi je vodstvo občine!

Miha Ulčar

 

Tagi