Uprava Vrtca Domžale v novih prostorih na Ljubljanski 70 v Domžalah

Potem, ko je konec lanskega šolskega leta svoja vrata zaprla enota Savska Vrtca Domžale, kjer je zadnje leto deloval samo še en oddelek, v prostorih pa se je nahajala tudi Uprava Vrtca Domžale, se je v začetku meseca oktobra uprava tega vrtca preselila v prostore na Ljubljanski cesti 70, kjer je dolga leta deloval Center za socialno delo Domžale.

V stavbi na Ljubljanski cesti 70, kjer se nahaja Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Izpostava Domžale, Turistično informativni center (TIC) in Domžalec.si, je od začetka meseca oktobra tudi sedež Uprave Vrtca Domžale. Iz stavbe na Savski cesti, kjer je zadnje leto deloval samo še en oddelek vrtca, se je uprava preselila v nove, sodobno opremljene in predvsem prijetnejše prostore v prvo nadstropje stavbe na Ljubljanski 70.

Nove prostore Uprave Vrtca Domžale sta si danes ogledala župan Občine Domžale Toni Dragar in vodja Oddelka za družbene dejavnosti na Občini Domžale Kristina Slapar ter še nekatere predstavnice okoliških vrtcev. Ravnateljica Vrtca Domžale Jana Julijana Pirman je ob ogledu dejala, da je bilo sprva za vse zaposlene težko že z mislijo, da se selijo na novo lokacijo. Vendar pa, ko so se vselili v veliko prijetnejše in prostornejše ter sodobno opremljene prostore, je ta malce neprijeten občutek hitro izginil, saj so delovni pogoji veliko prijetnejši. Po ogledu prostorov je župan ravnateljici izroči darilo – sliko ter njej in vsem zaposlenim zaželel uspešno in prijetno delo v novih prostorih.

Uspešno in prijetno delo našim novim sosedom želimo tudi mi.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi