Toni Dragar – Pripravljeni na nove izzive!

Po pričakovanju številnih občanov je svojo ponovno kandidaturo včeraj vložil še sedanji župan občine Domžale, Toni Dragar. Skupaj s svojo listo LTD – Toni Dragar – Lista za vse generacije se bo tako 5. oktobra ponovno podal v boj za mesto župana z željo po čim večji pridobitvi glasov ne le pri volitvah za župana, temveč tudi pri volitvah za člane Občinskega sveta. »Prav to nam bo omogočalo načrtovane projekte tudi realizirati, čeprav je potrebno sodelovanje vseh članov sedanjega Občinskega sveta izredno pohvaliti,« pove Toni Dragar.

Na spletni strani www.tonidragar.com lahko preberemo tudi njegove argumente za nadaljnje zaupanje občanov v njegovo delo: »Prepričan sem, da ste kljub gospodarski krizi v preteklih letih lahko videli zelo dobrodošle spremembe v naši občini, ki jih želimo nadaljevati tudi v prihodnje. Verjamem, da sem s svojim trdim in vestnim delom, predvsem pa z izkušnjami in odgovornostjo dokazal, da je z razpoložljivimi sredstvi možno narediti zelo veliko na vseh področjih, ki jih zajema delo naše občine. Poleg številnih investicij pa je bil zadnja štiri leta največji poudarek tudi na projektih, ki vodijo v kakovostno preživljanje prostega časa in druženje naših občank in občanov. Na listi smo ljudje, ki svojega dragocenega časa ne prepuščamo direktivam politike, temveč vse naše energije usmerjamo v povečevanje blagostanja naše občine. Prepričan sem, da lahko z našim uspešnim dolgoletnim delom nadaljujemo še naprej in tako poskrbimo, da bomo prav vsi zadovoljni, da živimo v občini Domžale.«

Z realizacijo številnih manjših in večjih projektov smo v tem mandatu dokazali da znamo, zmoremo in si zato zaslužimo vaše zaupanje tudi v prihodnjem mandatu.

Toni Dragar
LTD-Toni Dragar-Lista za vse generacije

Tagi