Toni Dragar na jesenske lokalne volitve ponovno z listo LTD

Letošnje leto je zaznamovano z volitvami. Po volitvah v Evropski parlament v mesecu maju, nas čez dobre deset dni čakajo predčasne državnozborske volitve, v začetku meseca oktobra pa še lokalne volitve, kjer se bodo kandidati potegovali za županske in svetniške stolčke. Bolj, ko se bližajo lokalne volitve, vse bolj je tudi znano kateri kandidati se bodo potegovali za županske in svetniške funkcije.

Aktualni domžalski župan Toni Dragar, je pred zadnjimi lokalnimi volitvami pred štirimi leti, skupaj s podporniki ustanovil Listo Tonija Dragarja, LTD, katera je tudi kandidirala na lokalnih volitvah in poleg župana dobila še sedem svetnikov. Listo so ustanovili z namenom, da se umakne od vsakodnevnih, vseslovenskih političnih trenj ter stopi na samostojno pot, ki bi svojo energijo usmerila zgolj in samo proti enemu cilju: pomagati občankam in občanom občine Domžale.

Konec junija so se člani liste LTD ponovno zbrali na Kongresu LTD, katerega namen je bila izvolitev novega vodstva liste, pregled programa za naslednja štiri leta in potrditev liste kandidatov za prihajajoče volitve. »Izteka se štiri letni mandat uspešnega delovanja naše liste, s katerim smo dokazali, da je mogoče uresničiti večino zadanih projektov. Pred nami je novo volilno obdobje, v katerem bomo morali ponovno zavihati rokave in se po naših najboljših močeh pripraviti na jesenske volitve, ki bodo izvedene 5. oktobra letošnjega leta. Upam in pričakujem, da ste pripravljeni na ponoven izziv, ki nam ga predstavljajo lokalne volitve,« je svoje člane nagovoril Toni Dragar, predsednik LTD in župan Občine Domžale.

Predsednik liste LTD – Toni Dragar – Lista za vse generacije je ponovno postal Toni Dragar, njen sekretar Jože Korošec, člani predsedstva pa postali Andreja Pogačnik Jarc, Renata Kosec in Stane Kovač.

LTD, lista za vse generacije in kraje, ki se bo tudi letos v volilni boj podala s svojim županskim kandidatom in svetniško listo, volivce nagovarja s svojimi izkušnjami, predanostjo in odgovornostjo. Člani so tako v nagovorih, kot tudi kasneje med druženjem, poudarjali predvsem svojo politično samostojnost, ki liste nikoli ne nagovarja k dejanjem, ki bi se ji ne zdela smiselna, temveč listi pušča odprte roke pri izbiri svojega programa in dejanskega dela.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: LTD
Komentarji uporabnikov