Strast do barv in navdih urbane umetnosti

Svojo strast do barv in željo po premikanju meja sta tokrat na poseben način združila proizvajalec premazov Helios in priznani slovenski ilustrator ter vizualni umetnik Natan Esku.

V Skupini Helios so dejali, da bodo svoje kupce in poslovne partnerje do sedeža podjetja v Domžalah odslej usmerjali na poseben in unikaten način. Namesto usmeritvene oznake ob cesti, je v Domžalah nastala slikovita barvna umetnina, celota vizualnih elementov, pod katero se je podpisal Natan Esku. Zanimiv sestav oblik ter močne barve in kontrasti, zagotovo pritegnejo pozornost in očem vsakega opazovalca predstavijo drugačno zgodbo.

Umetnik Natan Esku svoj pečat pušča v nezgrešljivem stilu, ki ga prežemajo močne linije, živahnost in kontrasti. V abstraktni svet barv in kompozicij, ki predstavljajo temelj njegovega izražanja pa so ujeti tudi elementi, povezani s Heliosovimi produkti.

»Inovativnost, preizkušanje novih materialov in tehnik ter želja po nenehnem izboljševanju, so vsakdanje okolje v katerem nastajajo Heliosovi pametni premazi. Tako se je v Heliosu rodila ideja, da se povežemo z umetnikom, ki z nami deli strast do barv in željo po odkrivanju novega ter tako premika meje urbane umetnosti«, so povedali v Heliosu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Skupina Helios
Komentarji uporabnikov
Tagi