Srečanje z nepozabno Karolino: Dobrodelna turneja v Domžalah

Stanovalci Doma upokojencev Domžale smo doživeli prav poseben dan, ko smo se na ploščadi pred športno dvorano v Domžalah srečali s Karolino, pogumno deklico z redko genetsko boleznijo. Karolina in njena družina so se ustavili pri nas z minibusom v okviru dobrodelne turneje, katere cilj je zbiranje sredstev za razvoj genskega zdravila, ki bi lahko pomagalo njej in drugim otrokom s podobnimi boleznimi. Pri dogodku so se nam pridružili tudi gasilci, ki so s svojo prisotnostjo še dodatno obogatili dogodek.

Ob prihodu je Karolina s svojim nasmehom in pozitivno energijo hitro osvojila srca vseh prisotnih. Kljub izzivom, s katerimi se sooča zaradi svoje bolezni, izžareva neomajno voljo do življenja in neverjetno moč. Njena zgodba nas je globoko ganila in spodbudila k še večjemu prizadevanju za pomoč.

Stanovalci doma so se z veseljem vključili v zbiralno akcijo, pri čemer so izkazali svojo solidarnost in podporo. Med srečanjem so se s Karolino pogovarjali, jo spodbujali ter ji izkazovali svojo toplino in naklonjenost. Nekateri stanovalci so delili tudi svoje zgodbe in izkušnje, kar je ustvarilo čudovito medgeneracijsko povezavo.

Za razvoj zdravila – genskega zdravljenja – za Karolino lahko prispevate SMS s ključno besedo KAROLINA5 ali KAROLINA10 na 1919 ali z nakazilom donacije na TRR Društva Viljem Julijan SI56 0400 0027 7357 570, sklic SI00 111888, namen Za Karolino.

Obisk Karoline je bil neprecenljiv trenutek za vse prisotne. Pokazal nam je, kako pomembno je, da se združimo in pomagamo tistim, ki nas potrebujejo. Njena dobrodelna turneja je opomnik, da lahko skupaj ustvarjamo spremembe in prinašamo upanje v življenja mnogih.

Hvala Karolini in njeni družini za obisk, gasilcem za njihovo podporo, in vsem, ki podpirate to pomembno pobudo. Skupaj smo dokazali, da sočutje in solidarnost nimata meja.

Avtorica: Tjaša Kobol, Dom upokojencev Domžale

Tagi