Prenova Tuš centra Domžale

Predvidoma že septembra bodo Domžale bogatejše za posodobljen Tuš center ter nov Tuš supermarket. V Tušu si namreč že desetletje prizadevajo za nadgradnjo obstoječe Veleblagovnice v Domžalah, v letošnjem poletju pa se je prenova že začela izvajati. Ob zaključku del bo objekt in tudi nov supermarket tako po izgledu in energetski učinkovitosti kot tudi s ponudbo izdelkov bogatejši in kupcem še bolj privlačen.

V Tušu bodo osvežili izgled objekta, postavitev nekaterih najemniških lokalov, povečali njeno energetsko učinkovitost ter poskrbeli za popolnoma nov supermarket v pritličju. Obiskovalci bodo lahko uživali v sodobnih trendih nakupovanja in se sprehodili med posodobljenimi hodniki centra. Center bo prinesel tudi nov Tušev supermarket z še boljšo ponudbo, saj bodo razširili ponudbo vseh obstoječih oddelkov s poudarkom na svežini ter vpeljal novost poslovalnice, ribarnico. S ponudbo slovenskih izdelkov ter slovenskih dobrot pa Tuš kot največji slovenski trgovec v svoji ponudbi postavlja v ospredje podporo domačim pridelovalcem in predelovalcem.

Z načrtovano posodobitvijo se bodo tako še bolj približali kupcem, saj bodo svojo ponudbo prilagodili sodobnim trendom nakupovanja, Domžale pa bodo bogatejše za prijeten nakupovalni center.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi