Pozor! Po Domžalah bo vohunila Dnevnikova izvidnica!

Projekt Dnevnikova turistična izvidnica je vseslovenski izbor do turistov najprijaznejšega kraja. Gre za projekt, ki želi preveriti dejansko stanje na področju turizma pri nas. Letos se med 16 kraji za ta naziv poteguje tudi mesto Domžale.

Kot smo uspeli izvedeti, bodo izvidniki Dnevnika vse do 8. septembra 2015, nenapovedano obiskovali izbrane kraje, neodvisno, neobremenjeno in brez vnaprejšnjega poznavanja razmer. Na kraju samem bodo preverili storitve turistično-informacijskih centrov, preizkusili bodo gostinsko ponudbo in si ogledali znamenitosti izbranih turističnih krajev. Osredotočili se bodo na gostoljubje, urejenost, videz in čistočo obiskanega kraja, zanimali jih bodo označenost kraja in prometne povezave ter seveda kulturna, zabavna, rekreacijska, gastronomska in nastanitvena ponudba kraja.

Njihova doživetja, vtise in izkušnje bodo Dnevnikovi novinarji podrobno popisali v tedenskih reportažah in jih nadgradili s strokovnimi mnenji uglednih poznavalcev turizma in etnologije.

Svoj glas za Domžale lahko oddate z glasovnico, ki je vsako sredo objavljena v časniku Dnevnik in na spletni strani http://izvidnica.dnevnik.si.

GLASUJMO ZA DOMŽALE!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale
Tagi