Poletje v Domžalah

Poletje v naši občini prinaša številne družabne, športne in kulturne dogodke.

Bliža se poletje in poleg dopusta se lahko veselite tudi številnih zabavnih dogodkov v naši občini. Poletje v Domžalah prinaša številne zanimive dogodke in aktivnosti za vse starostne skupine. Tukaj je nekaj izmed njih:

  1. Kino v parku: Poletje kar kliče po preživljanju časa na prostem in ponovno bo zaživel kino v parku.
  2. Koncerti in glasbeni večeri: Domžale bodo gostile različne glasbene dogodke skozi poletje, ki bodo vključevali koncerte lokalnih in gostujočih glasbenikov. Natančen program bo objavljen na spletni strani Občinske službe (Visit Domžale)​.
  3. Družinski in otroški dogodki: Poletne matineje in delavnice za otroke bodo organizirane v različnih parkih in kulturnih centrih. To vključuje sobotne otroške matineje, ustvarjalne delavnice in različne interaktivne dogodke​ (KD Domžale)​.
  4. Športne aktivnosti: Domžale bodo gostile več športnih dogodkov in rekreativnih aktivnosti, vključno s turnirji, vadbami na prostem in športnimi dnevi za vse generacije. Program športnih aktivnosti bo obsegal dogodke, namenjene tako posameznikom kot družinam​ (Zavod za šport in rekreacijo Domžale)​.
  5. Ne pozabite pa tudi na obisk številnih parkov (npr. Češminov, Park sprostitve, Park Martina Krpana) ter raznih okoliških sprehajalnih poti, kjer si boste, v naravi, nabrali novih moči.

Za dobro zabavo bo poskrbljeno, se vidimo!

Nina Orehek, Foto: Arhiv Domžalca

 

Tagi