Pokojnim se lahko poklonimo tudi s pogovorom ob skodelici priljubljene pijače

V času pred prvim novembrom se boste mnogi poklonili pokojnim z obiskom pokopališč ali se udeležili komemoracij pred spomeniki. Dan spomina na mrtve oziroma dan mrtvih je v Sloveniji državni praznik in tudi dela prost dan. Številni ga boste izkoristili za obisk svojcev ter prijateljev, v družbi katerih se boste odpravili na tudi bolj oddaljena pokopališča. Marsikdo spomin na pokojne obeležuje tudi v pogovoru z bližnjimi, svojci in prijatelji na toplem, ob skodelici priljubljene pijače in v prijetnem ambientu priljubljene kavarne ali slaščičarne. Vsak od nas izbere način, ki mu je bližji in ljubši.

Praznični urnik Kavarne Hiša

V prihajajočih prazničnih dneh bo družinam prijazna kavarna, Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah obratovala po ustaljenem urniku in sicer v torek, 31. oktobra 2023 od 8. do 22. ure in v sredo, 1. novembra 2023, prav tako od 8. do 22. ure.

V prelepem ambientu domačije zgrajene v sredini 18. stoletja se nahaja skrbno opremljena in urejena v »Vintage stilu« butična kavarna, Kavarna Hiša. V domačem notranjem ambientu kavarne ali na zunanjem rajskem vrtu, se nahajajo mirni kotički, kamor se boste lahko umaknili ter sproščeno in v miru pogovarjali.

Kavarna Hiša je priljubljeno stičišče ljubiteljev odlične Illy kave, pravih angleških čajev in naravnih limonad, ki jih po željah obiskovalcev z veseljem pripravi osebje v kavarni. V ponudbi imajo tudi različne slaščice. Lepo vabljeni, da tudi v prihajajočih prazničnih dneh obiščete Kavarno Hiša in v družbi najdražjih. V torek, 31. oktobra 2023, vas pričakujejo od 8. do 22. ure in v sredo, 1. novembra 2023, prav tako od 8. do 22. ure.

Praznični urnik slaščičarne Bella

V kolikor pa vas bo pot zanesla v samo središče Domžal, pa lepo vabljeni v prikupno, ter premišljeno zasnovano in estetsko dovršeno opremljeno slaščičarno, ki sliši na ime Bella. V butični slaščičarni Bella, v SPB-ju na naslovu Ljubljanska cesta 88, se vsak obiskovalec počuti dobrodošlo ter sprejeto.

V mirnem in skritem kotičku slaščičarne Bella boste lahko v družbi svojcev in prijateljev, tudi v prihajajočih prazničnih dneh sproščeno poklepetali. V torek, 31. oktobra 2023, in v sredo 1. novembra 2023, bo slaščičarna Bella odprta po ustaljenem urniku in sicer od 9. do 21. ure. V bogati ponudbi unikatnih slaščic, narejenih z manj sladkorja, boste tudi na praznične dni lahko izbrali kar vas pritegne in nagovori.

Bogatem asortimaju slaščic, narejenih za najrazličnejše priložnosti, so v ponudbo dodali še kuhano vino z okusom jagode in pa vročo čokolado z različnimi okusi. Naročite pa lahko tudi bubble vročo čokolado, ki jo obožujejo zlasti najmlajši.

Lepo vabljeni v slaščičarno Bella, kjer se boste lahko v družbi svojcev ali prijateljev v miru posladkali in spili skodelico odlične kave ali drugega priljubljenega napitka. Z veseljem vas bodo postregli tudi v torek, 31. oktobra 2023, in v sredo 1. novembra 2023, ko bo slaščičarna Bella odprta od 9. do 21. ure.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša, slaščičarna Bella in canva

 

Tagi