Podžupanja mag. Renata Kosec o aktualnih investicijah v občini Domžale

V petek, 2. julija 2021, je podžupanjo Občine Domžale mag. Renato Kosec obiskala novinarka Radio prvi, Romana Erjavec. Skupaj z vodjo oddelka za investicije mag. Sonjo Spruk sta predstavili trenutno dogajanje v Domžalah.

“Kljub temu, da določeni projekti čakajo na pridobitev ustreznih dovoljenj, pa se aktivnosti nadaljujejo pri obnovi cestnega, vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, ureja se ploščad Vele, nadgradnja Zelene rekreacijske poti ob Kamniški Bistrici, nadaljujejo se tudi aktivnosti glede gradnje prizidka zdravstvenega doma in garažne hiše. Z oblikovanje zelenih oaz v naši občini poskušamo zagotoviti površine, ki bodo nudile prijeten odmik od vsakodnevnih obveznosti in tako v Jaršah nastaja prav poseben prostor za sprostitev, ki bo z moderno urbano opremo končan ob koncu poletja,“ je v zvezi s aktualnimi investicijami povedala podžupanja mag. Renata Kosec.

Ob tej priložnosti vas podžupanja vabi še na domžalski Pravljični Šumberk. Vodenega ogleda se lahko udeležite 10. julija in 14. avgusta: “Dogodkov in aktivnosti je veliko, izkoristite jih in uživajte v poletnih Domžalah.”

Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale

 

Tagi