Pelechova cesta je že dobila novo obleko

V začetku marca 2013, se je pričela  druga etapa rekonstrukcije Pelechove ceste, obstoječega južnega pločnika in nova gradnja severnega pločnika v Preserjah pri Radomljah. Dela se izvajajo od mostu pri Lipu Radomlje do Gajeve ulice. Izvajalec del Lavaco d.o.o., bo zaključil z deli predvidoma do konca maja 2013.

V petek 26. in v soboto 27. 4., ko smo drugi imeli praznični dan, je podjetje Lavaco d.o.o. nadelo cesti in obema pločnikoma lepo temno sivo obleko, ki se lepo poda temu delu ceste. Kljub mnogim težavam, saj letos snega in dežja ni nehalo biti konca, so pridni delavci mesec dni pred rokom položili asfalt. To ne pomeni, da je sedaj konec del, saj bo potrebno še marsikaj postoriti; postaviti razsvetljavo, pobarvati črte in zebre, urediti otok na križišču…. Želimo jim, da bodo zaključna dela potekala v boljšem vremenu.

V času gradnje je cesta popolnoma zaprta za ves promet, obvozi pa so urejeni in označeni z ustrezno prometno signalizacijo. Seznanjamo vas tudi, da se je v tem času prestavila avtobusna postaja Radomlje – Jarše – Domžale na drugo lokacijo.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi