Papir prenese vse

Zbiralna akcija starega papirja

Skavti in skavtinje lokalne skupnosti Domžale 1 tudi letos organizirajo in lepo vabijo na akcijo zbiranja starega papirja, ki bo trajala od petka, 19. aprila 2024 pa do ponedeljka, 22. aprila 2024 dopoldne, na že poznanem stalnem zbirnem mestu pod domžalsko cerkvijo, kjer bo stal večji zabojnik modre barve.

Papir prenese vse od govoric, neresnic, ko besede včasih niso v skladu s pričakovanim, ali pa kletni, garažni prostori ne v normah čistoče. Zatorej, če si želite vse možne prostore, kjer se vam je nakopičila gora časopisa, revij, reklam in promocijskih letakov, izprazniti nepotrebnega. Se želite osvoboditi vse nesnage in pustiti slabe novice za seboj ali pa se le ne ozreti po tistih čenčah, ki niso nič kaj dobrega dodale vašemu življenju?

Potem smo Domžalski skavti tukaj za vas z eno samo popolno rešitvijo, ki ni niti malo neresnica, ampak več kot realnost. In sicer, ponovno bomo zbirali odpadni papir in karton točno v soboto, 20. aprila 2024 na spomladanski akciji zbiranja papirja. Morda ne bi škodilo, če si dotični datum kam zapišete, pa da prej tistega kosa papirja ne zavržete, ko boste že skupaj nosili in predpripravili papir za nas, mogoče celo zaznamite v pametnem sopotniku – telefonu.

Tako torej vsi lepo vabljeni, da pripeljete star papir na naše stalno zbirno mesto – parkirišče pod domžalsko cerkvijo, kjer bo stal večji moder zabojnik. Obljubimo, da ga bo težko zgrešiti, če se odločite pripeljati papir v soboto, ko bo tam mrgolelo otrok (9. – 13. ure) in bo tudi pomoč za zlaganje iz vašega avtomobila zagotovljena.

V kolikor vam v soboto ne bo namenjeno, pa lahko papir pripeljete že od petka, 19. aprila pa vse do ponedeljka, 22. aprila 2024 dopoldne. »Hvala, da ste z nami eko in papir ne vandra kje, ko.«

Avtor: Zala Jagodic; Foto: Skavti Domžale

 

Tagi