Občanke in občani o prometu – javna razprava se nadaljuje na spletu

Vabljeni k sodelovanju pri opredelitvi prometnih izzivov v občini Domžale

Vabimo vas, da sodelujete pri opredelitvi glavnih izzivov v občini Domžale. Te lahko označite tudi na spletnem zemljevidu občine.

Aprilske in majske aktivnosti

V aprilu in maju je bila v Domžalah v ospredju tematika prometa, dejavnosti na to temo pa se nadaljujejo tudi v juniju. Občina Domžale, v sodelovanju s konzorcijem pripravljavcev, v okviru priprave celostne prometne strategije organizirala dve javni razpravi. Udeleženci v Domžalah in na Viru so razpravljali o ključnih izzivih, s katerimi se srečujejo na svojih vsakdanjih poteh – bodisi kot pešci, kolesarji, uporabniki javnega prevoza ali vozniki avtomobilov.

Sodelujte preko spletne platforme

Če se razprav niste utegnili udeležiti, imate še vedno možnost prispevati svoje mnenje. Na spletni platformi lahko na zemljevidu označite problematične prometne točke ali z odgovori na kratko anketo pomagate določiti glavna prometna področja, ki zahtevajo ukrepanje.

Kako prispevati?

Iz udobja svojega doma lahko na zemljevidu označite prometne težave in opišete konkretne izzive, s katerimi se srečujete. Prav tako lahko podate svoje mnenje o dolgoročni viziji prometa v naši občini.

Dostop do platforme

Za dostop do zemljevida in spletne javne razprave obiščite https://cps.projekti.si/domzale ali skenirajte QR kodo:

Sodelujte in pomagajte oblikovati prihodnost prometa v Domžalah!

Nina Orehek, foto: arhiv Domžalca

Tagi