Novo leto je prineslo težko pričakovani planinski zemljevid Domžal in okolice

Zemljevid, ki je nastal v sodelovanju Planinske zveze Slovenije, Občine Domžale, PD  Domžale in Občine Lukovica, bo dobrodošel pripomoček pri potepanjih, ki so zadnje čase bližja našemu domu.

Zemljevid pokriva območje celotne Rašice z Dobenom in Gobavico, Ajdovščino, Križentaver, Sv. Trojico, Ušte, Limbarsko goro, Golčaj, Trojane, Špilk, kolovške gmajne z najvišjim vrhom v Občini Domžale, pa strmine nad Tuhinjsko dolino, vključno z Menino planino. Na njem bo vsak našel pot in cilj zase – ljubitelji mest in naselij (označeni so muzeji, naravne in kulturne znamenitosti, restavracije in prenočišča), pohodniki, družine z majhnimi otroci, tudi turni smučarji in še kdo.

Za vse, ki se radi potepate po planinskih poteh, imamo na voljo nekaj brezplačnih izvodov. Na naslov: tic@domzale.si nam pošljite fotografijo ali dve s potepanj po naših krajih in zaslužili si boste svoj izvod. Informacije so v času uradnih ur na voljo tudi na telefonski številki Službe ta turizem Občine Domžale 01 721 07 26.

Nekaj brezplačnih izvodov bo med svoje člane razdelil tudi PD Domžale. Ob včlanitvi v času uradnih ur lahko dobite brezplačen promocijski izvod  novega planinskega zemljevid Domžale in okolica. Velja pa omejitev na gospodinjstvo oz. družino. Število brezplačnih izvodov je omejeno, brezplačen izvod pa je mogoče prevzeti samo v času uradnih ur (srede med 20. in 20.30 na Kopališki 4 v Domžalah – pri bazenu).

Nakup bo kasneje mogoč tudi v spletni trgovini Planinske zveze Slovenije.

Varen korak!

Občina Domžale in PD Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi