Nadgrajen in poenostavljen način delovanja Garažne hiše Center Domžale

Z Občine Domžale vse uporabnike obveščajo, da je v Garažni hiši Center Domžale vzpostavljen nov režim delovanja. Po poteku obveze zagotavljanja sistema P+R (parkiraj in se pelji) je uveden nov nadgrajen in poenostavljen sistem parkiranja ter obračun časa uporabe garažne hiše.

“Bistvena novost je tudi v tem, da lahko obiskovalci vnaprej plačajo uporabo garažne hiše za 30 dni. V tem primeru sledijo navodilom na blagajni, s samim plačilom pa jim bo z eno parkirno kartico omogočeno neomejeno število obiskov garažne hiše za nadaljnjih 30 dni,” so pojasnili na Občini Domžale.

Vsak obisk garažne hiše z vozilom uporabnik poravna z gotovino ali plačilno kartico na avtomatski blagajni po priloženem ceniku, ki je objavljen v prostorih Garažne hiše Center Domžale in na spletni strani upravljavca Občine Domžale. Tam najdete tudi splošne pogoje uporabe.

V Garažni hiši je 228 parkirnih mest, zgrajena je v treh etažah in sicer: klet (medetaža), 2 nadstropji in streha, ki je urejena kot parkirna površina. Poleg parkirnih površin so v pritličju še kolesarnica, tehnični prostor za kontrolo ob izvozu ter komunikacijsko jedro s stopniščem.

Miha Ulčar; Foto: Vido Repanšek

Tagi