Na Občini Moravče nadaljujejo s pripravami na skorajšnjo gradnjo doma starejših občanov

Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je v sredo 23. novembra 2022 sporočil, da je bil v torek, 22. novembra 2022 na Ministrstvu za delo v Ljubljani opravljen nadaljevalni sestanek v sklopu priprav na gradnjo Doma za starejše občane v Moravčah.

Sestanka so se udeležili predstavniki Doma starejših občanov Domžale, Mestnih lekarn Domžale – Kamnik, Občine Moravče in visoki predstavniki Ministrstva za delo, zadolženi za gradnjo Doma v Moravčah. Na sestanku je bilo ugotovljeno, da se na podlagi že potrjenih dokumentov (Dokument identifikacije investicijskega programa in Predinvesticijske zasnove) takoj začne s pripravo investicijskega programa ter razpisno dokumentacijo za izbiro izvajalca gradnje.

Ker so državna sredstva za gradnjo Doma v Moravčah zagotovljena, je potrebno v najkrajšem možnem času izpeljati razpis za izvajalca gradnje, da bo lahko začel z gradbenimi deli, najprej z izkopno jamo. Občina Moravče bo tako do spomladi leta 2024 končno dobila svoj Dom starejših občanov in novo veliko lekarno.

Petra Petravič; Foto: Občina Moravče

 

Komentarji uporabnikov
Tagi