Moravški župan podpisal pogodbo za prenovo Zdravstvenega doma Moravče in gradnjo nove splošne ambulante

Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes, 29. decembra 2021, z izvajalcem del Arba Plus, ki ga je zastopala direktorica Živa Šimenc, podpisal pogodbo za prenovo Zdravstvenega doma Moravče in gradnjo druge splošne ambulante družinske medicine.

Občina Moravče je izvedla postopek javnega naročila v skladu s 47. členom Zakona o javnem naročanju, pogodba pa je sklenjena z izvajalcem, ki je bil izbran kot ekonomsko najugodnejši ponudnik. Obseg del je naslednji: GRADBENA DELA – rušitvena dela, zemeljska dela, betonska dela, opaži, zidarska dela, kanalizacija; OBRTNIŠKA DELA – ključavničarska dela, estrihi, finalni tlaki, keramičarska dela, suhomontažna dela, okna in vrata, slikopleskarska dela; ELEKTRO INŠTALACIJE; STROJNE INŠTALACIJE – ogrevanje, vodovod, prezračevanje in kanalizacija. Skupna pogodbena vrednost z DDV je 88.038,43 evrov.

Predviden pričetek del je 17. januar 2022, otvoritev nove splošne ambulante pa je načrtovana pred začetkom poletja. Tako bodo občanke in občani Občine Moravče pridobili dostopnejšo in sodobnejšo zdravstveno oskrbo.

Miha Ulčar; Foto: Občina Moravče

 

Tagi