FOTO/VIDEO: Letni zbor članstva NSi Domžale

V domžalskem hotelu Krona je potekal letni zbor članic in članov Občinskega odbora NSi Domžale. Za glasbeno spremljavo je sijajno poskrbela glasbena skupina kvartet Cvet, ki je uvodoma zapela slovensko himno, v nadaljevanju pa še nekaj pesmi po podajanjih poročil govornikov.

Predsednik OO NSi Domžale Peregrin Stegnar je pozdravil vse prisotne, še posebej goste, ki so se udeležili letnega volilnega zbora članstva. Tako so se zbora poleg članic in članov OO NSI Domžale, udeležili predsednica NSi Ljudmila Novak, predsednika zveze seniorjev NSi Jože Jurkovič, predsednik MSi Federico Potočnik, predsednica RO MSi Lj. – vzhod Tadeja Šuštar, bivši poslanec NSi Janez Vasle, poslanec NSi Jernej Vrtovec, predsednik OO Litija Boštjan Sukič in namestnik predsednika OO Kamnik Bogdan Pogačar.

Nato so člani podali poročila o dogajanju v preteklem letu. Peregrin Stegnar je podal poročilo o delu OO in kot vodja svetniške skupine NSi o delu le-te, Janez Limbek je podal poročilo o financah, Tadeja Šuštar pa o delu MSi. Ob koncu poročil so bili z dvigom rok vseh članov vsi enotni, da je bilo leto uspešno.

Prisotne je nagovorila tudi predsednica NSi Ljudmila Novak, ki je med drugim tudi povedala nekaj besed o delu poslancev NSi v državnem zboru, o vlaganju predlogov in zakonov, ki pa jih vlada gladko zavrže. Po drugi strani si pa taista vlada prisvoji kak predlog NSi in ga kot svojega po hitrem postopku sprejme. Nekaj svojih predlogov, ki so naleteli na odobravanje, je podal predsednik MSi Federico Potočnik. Za konec pa je nekaj besed dodal še predsednik zveze seniorjev Jože Jurkovič.

Več foto utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miro Pivar; foto in video: Miro Pivar
Tagi