Kako zadovoljni ste z delom slovenske policije?

Vabilo k sodelovanju v spletni anketi

V slovenski policiji vsaki dve leti izvajajo raziskavo o tem, kako državljanke in državljani Slovenije ocenjujejo njihovo delo, koliko jim zaupajo, kako varno se počutijo. V ta namen so objavili kratek spletni anketni vprašalnik, ki bo odprt do 21. marca 2021. Vabljeni k sodelovanju v letošnji raziskavi. Sodelovanje pri izpolnitvi kratkega anonimnega anketnega vprašalnika, vam bo vzelo manj kot 10 minut časa.

Med ključne kazalce kakovosti in učinkovitosti policijskega dela sodijo tudi stališča prebivalcev o delu policije. Rezultati zadnje tovrstne raziskave o ocenah in stališčih prebivalcev Slovenije so pokazali, da je raven zaupanja v slovensko policijo razmeroma visoka. Zdaj pa želijo znova preveriti mnenje javnosti o našem delu, saj javnomnenjske raziskave bistveno izboljšajo razumevanje potreb in pričakovanj javnosti, kar krepi partnerski odnos, ki ga imajo policisti z ljudmi. Vse to prispeva tudi k višji stopnji varnosti za vse prebivalce Slovenije.

Na Policiji vas vljudno vabijo k sodelovanju v letošnji raziskavi. Sodelujete lahko tako, da izpolnite anonimen in kratek anketni vprašalnik, ki je pred vami. Odgovarjanje na vprašanja vam bo vzelo manj kot 10 minut časa.  Za vaš čas in trud se vam na Policiji vnaprej iskreno zahvaljujejo.

Anketni vprašalnik

Miha Ulčar; Foto: Policija

 

Tagi