Kaj vam je v Kamniku všeč, kaj pogrešate in kaj si želite?

Na Občini Kamnik so v partnerstvu z Zavodom za turizem in šport Kamnik in v participativnem procesu s turističnimi ponudniki v letu 2022 pristopili k pripravi strategije trajnostnega razvoja turizma v občini Kamnik (do leta 2030). Z njo želijo oblikovati jasne razvojne in trženjske osnove za okrepitev pozicije izbrane destinacije. Pobudnike strategije tako zanima, kakšen je vaš pogled na Kamnik?

V ta namen so pripravili 2 spletni anketi, ki sta namenjeni različni ciljni publiki. Prejeti odgovori pa bodo snovalcem strategije v pomoč pri oblikovanju podobe, kje so in kaj še lahko naredijo v smeri izboljšav.

Kakšen je vaš pogled na Kamnik? Kje smo po vašem mnenju danes in kaj moramo storiti, da se bo Kamnik in kamniški turizem razvijal na način, ki bo v osnovi zagotavljal kakovostno življenjsko okolje, prinašal vrednost za vse ter nudil gospodarsko perspektivo za turistične ponudnike, podjetnike in mlade – za celotno lokalno skupnost torej.

Večina izbranih vprašanj je pripravljenih na način, da se zgolj odločate za oceno oziroma izberete odgovor, pri čemer imate vedno tudi možnost, da dodate komentar oziroma vaš pogled, predlog.

Spletni anketi: Kako vidite Kamnik kot turistično destinacijo?

Vsi, ki vam je pomemben razvoj Kamnika, a ne delate v turizmu, lepo vabljeni k izpolnitvi ankete »ZA PREBIVALCE«, medtem, ko ponudniki ter deležniki v javnem in civilnem sektorju lepo vabljeni k izpolnitvi ankete za »PONUDNIKE«

V zadnjem delu vsake ankete so tudi vprašanja, ki se navezujejo na vaš odnosu do turizma, ki jih morajo snovalci strategije kot zlata SLOVENIA GREEN destinacija redno preverjati med prebivalci.

Anketa bo aktivna vse tja do vključno 27. februarja 2023

Petra Petravič; Foto: Občina Kamnik

Tagi