Izšel je božično-novoletni Društveni informator z novicami iz Krašnje

Izšla je nova številka Društvenega informatorja, ki ga že 27 let izdaja Športno društvo Krašnja, ki letos obeležuje 50-letnico delovanja. Društveni informator izhaja štirikrat do petkrat letno in vsebuje novice iz družbenega ter društvenega življenja v Krajevni skupnosti Krašnja. Društveni informator si lahko ogledate in preberete tudi na našem portalu. 

V nadaljevanju si lahko preberete uvodnik urednika Martina Šinkovca.

Vsako leto hitreje mine čas med dvema uvodnikoma s tem naslovom. Resnično mislim, da sem komaj nekaj nazaj premišljeval, kaj naj napišem v zadnji številki Informatorja, ko prispeva nekaj besed tudi urednik. Kaj posebno novega ne morem napisati. Vsi prispevki so vredni vaše pozornosti in branja.

Letos smo izdali štiri številke. Ampak brez naših dopisnikov nam ne bi uspelo. Zato naj se ob tej priložnosti zahvalim vsem, ki ste kakorkoli prispevali, da je Društveni Informator izhajal. Hvala g. Marjanu Štruklju za pomoč pri urejanju, Gašperju Korošcu za zanimivo oblikovanje časopisa, ga. Karli Šinkovec za lektoriranje in papirnici Lipa s.p. za tisk. Če ste kdaj opazili kakšne napake ali pa bili nezadovoljni z objavo prispevka, se opravičujem.

Veseli smo prispevkov šole in vrtca, ki popestrijo in obogatijo Informator. Hvala Krajevni Skupnosti, PGD Krašnja, Kulturnemu društvu in Simoni Pervinšek, da nas obveščate z novicami! Skratka hvala vsem za prispevke, fotografije, za vaš čas in dobro voljo!

Vsem bralkam, bralcem in ustvarjalcem glasila želim vesele Božične praznike in zdravje, mir ter srečo v letu 2022.

Martin Šinkovec

Društveni informator si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo:

Tagi