I. izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale vam želi mirno, srečno in zdravo novo leto

Prišel je zadnji večer starega leta, od katerega se bomo počasi poslovili, obenem pa polni pričakovanj pričakali novo leto, ko bodo sledila voščila in dobre želje. Letos bomo zaradi ukrepov v zvezi z novim koronavisusom novo leto bolj ali manj vsi pričakali doma na toplem, nekateri pa ga bodo zaradi narave dela preživeli na delovnem mestu. Med njimi so tudi poklicni gasilci, policisti in reševalci, ki bodo tako kot vsak dan, ne glede petke in svetke, tudi to noč skrbeli za našo varnost in varnost našega premoženja.

Med tistimi, ki bodo nocojšnjo noč v službi so tudi poklicni gasilci CZR Domžale, natančneje njihova I. izmena, ki jo nocojšnjo noč vodi Luka Pušnik. Tako kot vse intervencijske enote so tudi poklicni gasilci vajeni, da je za njih služba ob praznikih nekaj vsakdanjega, temu pa se prilagajajo tudi njihove družine. So pa trenutki, ko so ob svojih bližnjih toliko bolj prijetni. Seveda si želijo, da bo nocojšnja silvestrska noč mirna in varna za vse.

Luka Pušnik nam je povedal, da celoten kolektiv poklicnih gasilcev CZR Domžale želi vsem občankam in občanom mirno, srečno in zdravo novo leto. Da bi bilo letošnje leto lepše, s čim manj nesrečami in požari, predvsem pa prijazno in veselo in pa seveda, da čim se čim prej osvobodimo epidemije. Bodo pa besedah Luke Pušnika tudi v prihodnjem letu gasilci vedno z odprtim srcem vsem priskočili na pomoč kadar bo potrebno.
Kot boste lahko videli na fotografijah, je večji del poklicne gasilske enote stacioniran na sedežu CZR Domžale, drugi dve enoti pa se nahajata v Leku Mengeš in na ACB Vransko.

Poklicnim gasilcem CZR Domžale želimo srečno, zdravo in uspešno leto 2021 tudi v našem uredništvu. Z gasilskim pozdravom. Na pomoč!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi