Helios TBLUS obnovil tudi domžalsko otroško otroško igrišče

Z obnovo otroškega igrišča v Domžalah, kjer se je pred 100 leti začela zgodba blagovne znamke Tessarol, podjetje Helios TBLUS simbolno začenja projekt »Skupaj obnovimo otroško igrišče«. Za obnovo s svežim nanosom barve se poteguje devet otroških igrišč iz občin Črnomelj, Krško, Murska Sobota, Radovljica, Ravne na Koroškem, Sežana, Slovenska Bistrica, Trbovlje in Vrhnika.

Županja Občine Domžale mag. Renata Kosec je ob tem izpostavila, da je obnova otroškega igrišča v domžalskem Parku Martina Krpana simbol uspešnega sodelovanja s podjetjem Helios TBLUS. »Hvaležni smo, da v naši okolici delujejo podjetja, ki jim je mar in to s svojimi dejanji ves čas dokazujejo. Tokrat so razveselili naše najmlajše in prispevali k njihovemu zadovoljnemu in varnemu otroštvu.«

»Veseli me, da lahko tako pomembno obletnico podjetja praznujemo v sodelovanju s skupnostjo, v kateri delujemo. Na ta način vračamo družbi, s katero uspešno sobivamo že celo stoletje,« pa je poudaril izvršni direktor podjetja Helios TBLUS Marko Podjed, ki si je s podžupanom Borutom Ernestlom aprila ogledal obnovljeno igrišče.

Projekt obnove otroških igrišč je le en primer zavezanosti podjetja k razvoju in dobrobiti širšega okolja. S tem, ko gradijo mostove med podjetjem, skupnostjo in naravo, gradijo tudi trajnostno prihodnost za prihodnje generacije.

Avtor: Občina Domžale; Foto: Rok Majhenič

Tagi