Gasilci s skupno sejo predsedstva in poveljstva GZ Domžale zaključili leto 2013

V ponedeljek, 23. decembra 2013, je v prostorih PGD Homec potekala skupna seja predsedstva in poveljstva Gasilske zveze Domžale, ki je bila hkrati zadnja seja v letošnjem letu.

Že tradicionalno ob koncu leta na Homcu pripravijo skupno sejo predsedstva in poveljstva GZ Domžale, kjer se sestane celotno vodstvo GZ Domžale na čelu s predsednikom Stanetom Kovačem in poveljnikom Matjažem Merkužičem, predsedniki in poveljniki prostovoljnih gasilskih društev iz občine Domžale in Trzin, vodje sektorjev ter vodja in namestnik vodje Centra požarne varnosti Domžale. Skupnega srečanja sta se udeležila tudi župan Občine Domžale Toni Dragar in načelnik oddelka za premoženjske zadeve Peter Gubanc. Poleg obravnavanja tekočih zadev, kot je nabava gasilske opreme, so opravili tudi pregled gasilskih intervencij za pretekli mesec. Srečanje so zaključili v želji in upanju, da bi bilo v prihajajočem letu čim manj intervencij.

So vas pa zagotovo gasilci v preteklih dneh (ali pa vas še bodo) obiskali na domu in vam prinesli gasilski koledar. Vsekakor je takšen obisk gasilcev veliko bolj prijeten …

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi