Energy Escape Room zaprl vrata v Domžalah – začasno!

Ekipa Energy Escape Room, ki je bila doslej poznana po dveh sobah pobega v Domžalah (Skrivnost Nikole Tesla in Recept za popoln umor), je v starem delu Kamnika, odprla dve sobi pobega s kamniško tematiko. Oživili so grofico Veroniko in se podali na poslednjo bitko generala Maistra. 

Kot pravijo, na ta način obujajo mestno legendo, ki bo tako domačinom kot turistom omogočala svojevrstno ekipno zabavo, jim omogočala preizkušanje detektivskih sposobnosti in spoznavanje zgodovine in legende mesta v objemu kamniških planin. Tik pod Malim gradom, tam, kje je po pripovedki pokopana in čaka na rešitelja kamniška Veronika, se nahaja soba pobega, v kateri bodo obiskovalci lahko poskušali rešiti Urok grofice Veroniko. A to ni edina igra v katerih se obiskovalci lahko zabavajo. Vrnili se bodo lahko tudi v čas generala Rudolfa Maistra in se udeležili njegove poslednje bitke ter spoznavali njegovo zanimivo življenje. 

Domžale so bile med prvimi petimi mesti v Sloveniji, ki so dobile sobo pobega, kar dve sobi pobega. V zadnjih dveh leti smo lahko uživali v spoznavanju Skrivnosti Nikole Tesla in reševanju Recepta za popoln umor, igri, ki sta se odvijali v kompleksu Univerzale. A sredi aprila so ustanovitelji Energy Escape Room zaprli vrata domžalskih sob, saj napovedujejo nova presenečenja. Selijo se namreč na novo lokacijo v Domžalah, ki jo bodo razkrili v mesecu maju, tam pa se obetajo tudi nove igre, ki jih več tisoč igralcev, ki so že obiskali naše mesto z namenom tovrstne zabave, že komaj čakajo. To pa še ni vse. Poleg tega obljubljajo novo sobo pobega tudi na območju Ljubljane, kamor se (poleg Domžal in Kamnika) selijo predvidoma konec maja. Več o sobah pobega v našem kraju si lahko preberete tudi na www.energy-room.com.

Torej, če ne veste kaj početi med prazniki, se vsekakor lahko zabavate v zanimivih detektivskih igrah.

Avtor: Mateja Kegel Kozlevčar
Tagi